Годишната конференция на Комитета на европейските застрахователни и пенсионни надзорни органи (CEIOPS) ще се проведе на 19 ноември 2008 г.

От името на Комитета на европейските застрахователни и пенсионни надзорни органи (CEIOPS) КФН отправя покана към всички заинтересовани лица да вземат участие в Четвъртата годишна конференция  на организацията, която ще се проведе на 19 ноември 2008 г. във Франкфурт, Германия.  По време на форума представители на Европейските институции, на застрахователните и пенсионни надзорни органи и експерти от индустрията ще коментират актуални въпроси, сред които са  „Платежоспособност 2”, докладът върху резултатите от  четвъртото изследване QIS 4, пенсионните фондове, защитата на потребителите на финансови услуги.

Конференцията ще предостави отлични възможности на участниците за дискусия и обмен на мнения по най-актуалните и съществени въпроси от областта на застраховането и пенсионното осигуряване.

За повече информация и  регистрация за участие може да използвате интернет страницата на конференцията :  www.ceiops-conference.org